MICROSORBER® by Barrisol® on uusi innovatiivinen akustinen järjestelmä, joka vähentää kaiuntaa ja pienentää tilan jälkikaiunta-aikaa. 

MICROSORBER® on mikrorei’itetty kalvo, joka voidaan asentaa lasiseinien päälle sekä lasikattojen alapuolelle laajan kiinnitysjärjestelmän avulla. Läpinäkyvä äänenvaimennus antaa arkkitehdeille ja sisustussuunnittelijoille  ”vapaat kädet” rakennuksissa ja erilaisissa sisätiloissa, joissa huoneakustiikka on keskeisessä asemassa.

Nykyaikaisessa sisustuksessa ja arkkitehtuurissa hallitsevat suuret lasi-, metalli- ja betonipinnat. Ne ovat tyylikkäitä, valoisia ja viihtyisiä, mutta heijastavat ääntä hyvin ja aiheuttavat usein kaiuntaisen ja meluisan ympäristön. Rauhallinen ja nautinnollinen ilmapiiri edellyttää korkealaatuista akustiikkaa. 

MICROSORBER® mahdollistaa optimoidun akustisen kokonaisuuden valaistusta tai arkkitehtonista konseptia muuttamatta. Se sopii niin uimahalleihin kuin gallerioihinkin unohtamatta toimistotiloja, joissa akustiset ominaisuudet ovat merkittävä osa viihtyvyyttä. MICROSORBER® muuntuu myös läpinäkyviksi väliseiniksi sekä seinäkkeiksi toimistoissa, joissa halutaan korostaa avotilan tuntua. 

MICROSORBER® vaimentaa ääntä mikroperforoidulla pinnallaan. Ääniaaltojen värähtelevät ilmamolekyylit menettävät kalvoon osuessaan liike-energiaansa rei’issä syntyvään kitkaan. MICROSORBER®-kalvot ovat antistaattisia ja ultraviolettisäteilyä kestäviä sekä niillä on korkea paloluokitus (B1). Kalvon pintaan voidaan tulostaa graafisia kuvioita, logoja sekä kuvia.

 

Lisätietoja

 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 http://barrisol.com/uk/stretch-ceiling/stretch-ceilings-range/microsorber 

 http://microsorber.net/uk/

 

Ota yhteyttä

Barrisol Finland
Linnanpajantie 24
00950 Helsinki

Puh. 020 7749 600
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysy tarjoustamme