Barrisol sisäkatto-tuotteet

 Tilan dynamiikkaa voidaan muokata merkittävällä tavalla laadukkaan ja asiantuntevan tilasuunnittelun avulla. Erilaisten Barrisol sisäkatto ja valokatto -tuotteiden avulla erilaisia pintoja voidaan joko korostaa tai häivyttää. Kokonaisvaltaisen suunnitelman avulla tiloista voidaan tehdä esimerkiksi avarampia tai intiimimpiä. Barrisol alakattojärjestelmä tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia pintavaihtoehtoja: mokka, matta, kiiltävä, satiini, metalli, läpikuultava, peili ja perforoitu. Värivaihtoehtoja on yli 230 ja hyvin suurille tilauksille voidaan määritellä jopa oma RAL-väri.

Hyvin suunnitellun valaistuksen myötä tila herää loistoonsa ja valaistusta säätämällä tilan luonnetta on helppo ja nopea vaihtaa toivotun tunnelman mukaiseksi.

Perforoidulla Barrisol-alakattopinnalla saavutetaan huomattava akustinen parannus tilaan ja akustinen vaikutus syvenee entisestään, kun kattopinnan yläpuolelle voidaan asentaa huomaamaton lisäeristys. Perforointiaukot sallivat myöskin huomaamattoman videovalvonnan korkean turvallisuuden tiloissa.

Barrisol® on maailman monipuolisin sisäkattojärjestelmä - Se mahdollistaa kolmiulotteisen muotoilun ja on moniturvallinen palamattomuutensa, keveytensä, sekä eristyskykynsä vuoksi. Lisäksi se täyttää myös elintarvikevalmistuksen ja laboratorio-, sekä sairaalamaailman hygieniavaatimukset esteettisyyttä unohtamatta.

 

Kaikki Barrisol® sisäkatot tehdään tilaustyönä ja toimitusaika tehtaalta on n. kolme viikkoa. Kaikki työmaamittaukset ja asennukset tehdään vain valtuutettujen asentajien toimesta.

 

Ota meihin yhteyttä täältä! 

Tutustu tuotteisiimme Barrisolin kansainvälisillä sivustoilla: www.barrisol.com

Tämä kategoria ei sisällä artikkeleita. Mikäli alakategorioita näkyy tällä sivulle, ne voivat sisältää artikkeleita.

Ota yhteyttä

Barrisol Finland
Linnanpajantie 24
00950 Helsinki

Puh. 020 7749 600
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysy tarjoustamme