Barrisol Stretch-kattojen turvallisuus

Korkea laatu ja turvallisuus muodostavat tuotteidemme ytimen

Barrisol (R) takaa tuotteidensa turvallisuuden niin julkisissa, kuin yksityisissäkin tiloissa. Barrisol-vuodat ovat CE-sertifioituja ja eurooppalaisten ja kansainvälisten paloluokitusten mukaisia (BS1-D0, BS2-D0, BS3-D0). Barrisolin jälkipaloaika on 0 sekuntia, mikä takaa käytön jopa laivoissa. Barrisol (R) tuotteet ovat CE -luokituksen mukaisia ja ne ovat tuotettu ftalaatittomilla pehmentimillä, ilman kadmiumia, elohopeaa tai arsenikkia.

Barrisol sisäkatto-tuotteiden asennusturvallisuus on vertaansa vailla

Tuotteet asennetaan 50°C -lämpötilassa. Vuodan lämmittäminen ja asentaminen ei tutkitusti aiheuta VCM-päästöjä (vinyylikloridimonomeeri). Tuotteet ovat kevyitä, eikä rakennusjätettä tai -pölyä synny asentamisen yhteydessä, joten asentaminen voidaan suorittaa tilojen normaalin käytön yhteydessä. 

Sisäilman laatu pysyy parhaana mahdollisena

Päästöttömät Barrisol sisäkatot ja sisäseinät ovat parhaassa mahdollisessa sisäilman laatuluokassa: A+.

Tehokas vesihöyryn eristyskyky ja ääniaaltojen vaimennuskyky ovat aivan omaa luokkaansa

 

Akustoiva ja joustava Barrisol-materiaali estää korroosiota aiheuttavien höyryjen pääsemistä rakenteisiin ja se estää kondensoitumista aroilla pinnoilla. Lisäksi se tehostaa ilmanvaihtoa ja sen suuntaa. Materiaali ei edistä bakteerikasvua ja on desinfioitavissa, joten se on erinomainen kosteissa tiloissa, sekä jopa sairaaloissa, laboratorioissa ja korkeaa hygieniaa vaativissa tuotanto-olosuhteissa.

 

» Lue lisää Barrisol(R) Safety Screen & Barrisol(R) Moniturva -tuotteista

Ota yhteyttä

Barrisol Finland
Linnanpajantie 24
00950 Helsinki

Puh. 020 7749 600
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kysy tarjoustamme